Η φιλοσοφία μας

Είμαστε μια παρέα από γονείς που θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά έναν εναλλακτικό, ασφαλή και εύχρηστο τρόπο για να ακούνε τα αγαπημένα τους παιδικά τραγούδια. Στην ιστοσελίδα μας φιλοξενούμε όλων των ειδών τα παιδικά τραγούδια. Θα βρείτε δηλαδή  πολλά παιδικά τραγούδια διαφόρων κατηγοριών όπως τραγούδια νηπιαγωγείου, αστεία, χορευτικά, τραγούδια εθνικών εορτών κτλ.

Ήτανε κάτι που έλειπε για χρόνια από το ελληνικό διαδίκτυο. Μία συλλογή με όλα τα γνωστά παιδικά τραγούδια με βίντεο και στίχους. Μια συλλογή εύχρηστη για γονείς και παιδιά!  Προσπαθήσαμε να βάλουμε τα τραγούδια σε κατηγορίες για να είναι ακόμα πιο εύκολο να βρείτε το τραγούδι που θέλετε ανάλογα με το κέφι σας ή του παιδιού σας!

Εύκολη Χρήση !

Από το μενού αριστερά, απλά περνάτε το ποντίκι σας πάνω από την κατηγορία των τραγουδιών που θέλετε και αφού εμφανιστούν οι υποκατηγορίες, εντοπίζετε το τραγούδι που ψάχνετε. Εάν δεν βρίσκετε το τραγούδι που ψάχνετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα το προσθέσουμε άμεσα!

Στίχοι τραγουδιού

Βλέποντας το τραγούδι, μπορείτε να δείτε και τους στίχους του τραγουδιού κάτω από το Youtube Video. Απλά κάντε κλικ κάτω από το βίντεο «Για να δείτε τους στίχους του τραγουδιού, κάντε κλικ εδώ»

Σχετικά τραγούδια

Κάτω από κάθε τραγούδι, μπορείτε να δείτε τραγούδια της ίδιας κατηγορίας με αυτό που βλέπετε. Τα σχετικά τραγούδια που εμφανίζονται είναι όλα παιδικά τραγούδια που μπορεί να δει με ασφάλεια το παιδί σας.

Πνευματικά δικαιώματα

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι κανένα τραγούδι δεν μας ανήκει. Τα τραγούδια αυτά παίζουν στο site μας από το Youtube. Το Youtube δίνει τη δυνατότητα αυτή. Εάν κάποιος νομίζει ότι παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα, ας αναφέρει το πρόβλημα στο Youtube. Εάν κάποιος χρήστης του Youtube δεν θέλει να παίζει το βίντεο σε άλλα sites εκτός από το Youtube, μπορεί να το κάνει μέσα από τον λογαριασμό του στο Youtube και αυτόματα θα σταματήσει να παίζει το τραγούδι στο site μας

 

Υποσχόμαστε ότι καθημερινά θα εμπλουτίζουμε τη συλλογή μας με τα τραγούδια που θα μας ζητήσετε!

 

Για τους γονείς και τα παιδιά,

Με αγάπη!