Ένα νέο μέλος ήρθε… Η τσάντα αλλαγής είναι πλέον απαραίτητη

Ήρθε το νέο μέλος στην οικογένεια; Οι συνήθειες αλλάζουν! Η τσάντα αλλαγής είναι πλέον το μόνιμο εφόδιο που χρειάζεται να έχουν πάντα μαζί τους οι γονείς.

Η τσάντα αλλαγής για τις πάνες  πλέον είναι αναγκαία.  Μπορεί να είναι μια  οτιδήποτε τσάντα μεγάλου μεγέθους ή μια ειδικά σχεδιασμένη για το σκοπό αυτό με πολλές επιπλέον θέσεις.   Δεν υπάρχει  κανόνας για τις τσάντες αυτές, μπορεί να είναι πολύ κομψή και οικονομικά  προσιτή.

νεογέννητοΜερικές φορές μπορεί να πληρώσετε  περισσότερα για μια τσάντα μόνο και μόνο επειδή  έχει σχεδιαστεί για τον  συγκεκριμένο σκοπό. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να βρείτε  μια τσάντα, με εξίσου μεγάλη δυνατότητα, με  λιγότερα χρήματα.

Ποιες είναι οι τσάντες αλλαγής; Βασικά, πρόκειται για τσάντες που θα πάρετε μαζί σας με τα αντικείμενα του μωρού, όπως πάνες, μπιμπερό,  μωρομάντηλα και μια αλλαγή των ρούχων  για κάθε ενδεχόμενο.  Θα τις βρείτε σε καταστήματα με  βρεφικά είδη ή και σε  καταστήματα τσαντών …είναι τόσο απλό.

Μπορεί να είναι μια μεγάλη δερμάτινη τσάντα ώμου με εσωτερικές θήκες και άφθονο χώρο. Ένα πράγμα που όλες οι τσάντες πανών πρέπει να έχουν, ανεξάρτητα από το σχεδιασμό τους, είναι ένα συμπληρωματικό  κλείσιμο ή φερμουάρ.   Αυτό θα  αποτρέψει να πέσουν  τα πράγματα του μωρού  εάν η τσάντα γλιστρήσει  από τον ώμο σας και αυτό μπορεί να συμβεί,  όταν προτεραιότητα σας είναι το  μωρό στην αγκαλιά σας, επίσης  βοηθά να έχει ένα ασφαλές κλείσιμο, έτσι ώστε το περιεχόμενο να παραμένει  ασφαλές.

τσάντα αλλαγήςΈνα από τα σημαντικά ζητήματα,  για τσάντα πανών είναι η άνεση… θα πρέπει να είναι ελαφριά   και άνετη. Θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει όλα τα απαραίτητα του μωρού, αλλά χωρίς να είναι υπερβολικά ογκώδη ή βαριά στο κράτημα καθώς θα την χρησιμοποιείτε πολύ συχνά.

Αφού αγοράσετε λοιπόν μία τσάντα αλλαγής, να έχετε πάντα μέσα σ’αυτήν 2-3 πάνες, μωρομάντιλα, μπιμπερό ή και γάλα εάν χρειαστεί και μία αλλαξιά για κάθε ενδεχόμενο. Μέχρι 1-2 ετών θα σας είναι απαραίτητα όλα αυτά! 


Δείτε σχετικά...

loading...

Leave A Comment